Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Festivalul Ceaiului si Cafelei, editia 2010

Festivalul Ceaiului si Cafelei, editia 2010

Festivalul Ceaiului si Cafelei va avea loc in perioada 6-12 septembrie 2010, in curtea Muzeului Municipiului (Palatul Sutu) din Capitala.

Evenimentul va include o serie de manifestari stradale, spectacole in ceainarii si cafenele bucurestene, precum si o expozitie de ceai, cafea si accesorii.

Ajuns la cea de-a doua editie, Festivalul Ceaiului si Cafelei are ca scop promovarea consumului de ceai si cafea si aducerea in actualitate a traditiilor si ritualurilor servirii lor. Evenimentul va avea in prim plan si tendintele din tarile cu traditie – Brazilia, Japonia, India, Italia, Turcia, Anglia – in ceea ce priveste prepararea si prezentarea unor bauturi din ceai si cafea.

La expozitia de ceai, cafea si accesorii, vizitatorii vor avea posibilitatea sa aleaga si sa testeze, in functie de preferinte, diverse sortimente de cafea si ceai, arome variate prezentate la cele peste 20 de standuri ale expozitiei. Totodata, pe 11 septembrie va avea loc o prezentare de moda in curtea Palatului Sutu.

In deschiderea festivalului, luni, de la ora 19.00, va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie The Coffee Syndrom, de Andrei Tanase, la Cafepedia – Romana. In urmatoarele zile, la aceeasi ora, sunt programate evenimente dedicate practicilor de servire a ceaiului si cafelei din Marea Britanie (pe 7 septembrie, la Gradina Verona-Carturesti), Italia (8 septembrie, la Grand Café Galleron), Argentina (9 septembrie, la Serendipity) si Japonia (10 septembrie, la Rendez-Vous, in Centrul istoric).

Intrarea este libera la toate evenimentele organizate in cadrul Festivalului Ceaiului si Cafelei de la Bucuresti.

Comments

comments

Lasă un răspuns