Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Festivalul Mamaia 2007

Festivalul Mamaia 2007


DURATA DESFASURARE
Festivalul Mamaia 2007 se va desfasura pe parcursul a patru zile, intre 23 si 26 august. Doua dintre ele vor fi dedicate concursului propriu-zis, a treia seara este pentru recitaluri, iar cea de-a patra este destinata Galei Laureatilor. Cei 20 de interpreti selectionati de juriul de la Bucuresti si cele 18 piese alese la preselectie vor fi impartite astfel incat in primele doua seri de concurs vom avea parte, mai intai, de Sectiunea Interpretare (ora 21.00), urmata de Sectiunea Creatie, de la ora 22.15.

RECITALURI
Fiecare seara se va incheia cu un recital al unei trupe cunoscute. In prima seara evolueaza pe scena Mihai Traistariu si invitatii lui, in cea de-a doua – trupa Millenium, iar in cea de-a treia evolueaza in recital chiar membrii juriului. Ultima seara este rezervata pentru formatia VH2.

  • Initial, in recital, isi anuntasera prezenta si trupa Iris si Felicia Filip, dar, ulterior, si-au declinat participarea.

JURIUL FESTIVALULUI
Juriul va fi format din oameni cu experienta muzicala, unul dintre posibilii componenti fiind Madalin Voicu, se pare, chiar in postura de presedinte al juriului. Nu avea cum sa lipseasca de la eveniment Catalin Maruta, care va fi prezent in fiecare seara in emisiunea „Dopo Festival”, care va dezbate cele mai controversate momente ale fiecarei seri in parte.

  • REMEMBER: Anul trecut, trofeul i-a revenit lui Dragos Chircu. El a castigat locul I la sectiunea interpretare, dar si premiul special al presei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus