Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Festivalul "George Enescu"

Festivalul "George Enescu"

Editia din acest an a inregistrat un numar-record de inscrieri: 203 de concurenti din peste 35 de tari. Va fi o editie-maraton, mai lunga cu o saptamana decat precedentele. Evenimentele muzicale vor avea loc la Sala Palatului, Ateneul Roman, Sala Auditorium, Opera Nationala din Bucuresti, Studioul „Mihail Jora” si Teatrul National.

Piata Festivalului (Piata Revolutiei) va gazdui recitaluri, concerte, proiectii de filme si standuri specializate, iar recitalurile si concertele de la Ateneu, Sala Palatului, Sala Audiotorium si Studioul „Mihail Jora” vor fi transmise in direct. La Festival vor participa Formatiile Muzicale Radio – Orchestra Nationala, Orchestra de Camera, Corul Academic, Big Band-ul Radio, Corul de copii si Cvartetul VOCES.

Iata lista concertelor organizate de Radio Romania Muzical in Piata Festivalului:

  • 7.09, ora 20.30: Zilele Radio Romania Muzical – O seara intre prieteni – de la blues la jazz (Berti Barbera&Nicu Patoi)
  • 8.09, 20.30: Zilele Radio Romania Muzical – O seara in familie – muzica traditionala argentiniana si tangouri (Analia Selis, Razvan Suma&Band)
  • 9.09, ora 20.30: Zilele Radio Romania Muzical – O seara cu si despre tineri – Romanian Jazz (Pedro Negrescu Quartet)

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus