Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Festivalul Stufstock 2007

Festivalul Stufstock 2007

„Salvati Vama Veche!” Va mai amintiti? Se intampla prin 2003, cand o mana de oameni, speriati de planul de urbanizare ce parea a pune stapanire pe plaja salbatica din Vama, s-au gandit sa protesteze. Prin muzica. Asa s-a nascut Festivalul Stufstock.

Atunci, printre invitati, se numarau Ada Milea, Semnal M, Vama Veche, Luna Amara, Kumm, Zob. Numarul celor care au participat la Stufstock 2003 a ajuns la 30.000 de persoane. Au urmat apoi Stufstock 2004 si 2005, cu invitati de prima mana si cu din ce in ce mai multi participanti.

Editia de anul acesta, cea de-a cincea, aduce patru zile de festival (16-19 august) in loc de doua, ca in anii trecuti. Locul este acelasi, Marina Park din Vama Veche. Prima zi de Stufstock este dedicata muzicii „hard & heavy”, vineri si sambata se vor tine concerte de rock alternativ, iar ultima seara, duminica, este dedicata jazz-ului.

  • Pretul unui abonament, pentru toate cele patru zile, este de 80 de lei.

Printre trupele romanesti care vor concerta la Stufstock 2007 se numara: Altar, Neurotica, Luna Amara, Coma, Timpuri Noi, Zob, E.M.I.L., Alternosfera, Travka, OCS, Zdob si Zdup, Kumm, Phoenix.

Capete de afis:

  • The Dandy Warhols (sambata, 18 august, ora 23.15, scena Marina Park)
  • Cradle of Filth (joi, 16 august, ora 23.00, Marina Park)

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus