Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Fiecare se crede normal

Fiecare se crede normal

PLOT

Olive (Abigail Breslin), in varsta de sapte ani, are o singura dorinta: sa castige concursul de frumusete Little Miss Sunshine. Insotita de familia ei cel putin ciudata, Olive porneste intr-o calatorie plina de aventuri spre California.

Familia Hoover corespunde definitiei din dictionar pentru termenul „disfunctional”. Tatal Richard (Greg Kinnear) incearca disperat sa-si vanda programul „Calea spre succes in 9 pasi”, mama Sheryl (Toni Collette) este o gospodina dependenta de tigari, fratele ei Frank (Steve Carrell) nu numai ca este gay, dar a si incercat sa se sinucida.

Bunicul, Edwin (Alan Arkin) a fost dat afara de la casa de batrani, pentru ca piza droguri. Fiul Dwayne (Paul Dano) se vrea a fi un rebel care a jurat sa nu mai vorbeasca pana cand nu e acceptat in randurile Air Force.

DIN CULISE

  • Din motive financiare, filmarile pentru acest film au durat nu mai putin de… cinci ani.
  • Frumusica Abigail Breslin a purtat un costum special care o facea sa para mai grasa, asa cum este personajul Olive in scenariu.
  • Pentru rolul homosexualului Frank, studiourile de productie l-au vrut pe Robin Williams, iar apoi prima alegere a fost Bill Murray.
  • Desi e o productie independenta cu buget modest, filmul a primit premiul Producers Guild of America, in defavoarea unor filme ca „Dreamgirls” si „The Departed” si este nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun film, Cea mai buna actrita in rol secundar (dragalasa Abigail Breslin), Cel mai bun scenariu original si Cel mai bun actor in rol secundar (Alan Arkin).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus