Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Fratii Bloom

Fratii Bloom

Rachel Weisz, Adrien Brody si Mark Ruffalo sunt protagonistii comediei „Fratii Bloom/ The Brothers Bloom”, ale carei filmari au fost realizate si in Romania, la Castelul Peles. Filmul aduce pe marile ecrane povestea fratilor Bloom, doi infractori inraiti care si-au facut un mod de viata din a escroca persoane cu foarte multi bani, carora le exploateaza viciile prin intermediul unor planuri extrem de bine organizate.

Dupa o copilarie nefericita, petrecuta cu numeroase familii adoptive, Stephen si Bloom hotarasc sa-si asigure un trai lipsit de griji materiale prin fraudarea milionarilor excentrici. Obosit insa de fuga continua de politie, Bloom (Adrien Brody), fratele cel mic, incearca sa devina om cinstit si sa lase in urma trecutul sau infractional.

Cu toate acestea, el se lasa convins de fratele lui, Stephen (Mark Ruffalo) si de partenerul lor, Bang Bang, sa puna in scena o ultima lovitura de maestru, care sa le permita un trai linistit pana la finalul vietii. Victima, in aparenta perfecta, aleasa de catre cei trei escroci este Penelope (Rachel Weisz), o mostenitoare atragatoare, sexy si plina de ciudatenii, careia ii propun o excursie costisitoare in jurul lumii.

Dar socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ si unul dintre frati se indragosteste de Penelope, punand astfel in pericol reusita planului.

  • Premiera in Romania: 29 mai 2009.
  • Site oficial: www.brothersbloom.com.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus