Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Filmul saptamanii: Omul de Otel 2

Filmul saptamanii: Omul de Otel 2


  • An productie: 2010
  • Titlu original: Iron Man 2
  • Distributia: Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Samuel L. Jackson
  • Regia: Jon Favreau
  • Gen: actiune
  • Premiera in Romania: 30.04.2010

In finalul primului film „Iron Man”, Tony Stark (Robert Downey Jr.) si-a marturisit dubla identitate: inventator miliardar si Om de Otel. Provocarea din partea a doua a filmului este ca el sa faca fata presiunilor guvernului american, care ii cere sa predea arma puternica pe care o detine – costumul de Iron Man. Guvernul va incerca sa creeze un costum similar, cu sprijinul vechiului rival al lui Tony, Justin Hammer (Sam Rockwell), ceea ce va duce la o confruntare intre cei doi, la care se adauga un nou inamic, rusul Ivan Vanko (Mickey Rourke).

Pleiada actorilor valorosi de care beneficiaza partea a doua a filmului este completata de prezente feminine de exceptie: Gwyneth Paltrow, care continua sa o interpreteze pe Pepper Potts, si Scarlett Johanssonin rol de Vaduva Neagra. De asemenea, „Iron Man 2” ii mai are in distributie pe Samuel L. Jackson (castigator al premiului BAFTA pentru rolul din „Pulp fiction”) si Don Cheadle (cunoscut din seriile „Ocean’s Eleven”). Christiane Amanpour, corespondenta internationala a postului de televiziune american CNN, cunoscuta pentru reportajele si interviurile ei, va avea o aparitie in film.

Despre a doua parte a lui „Iron Man”, Robert Downey Jr. afirma ca nu a jucat niciodata intr-o continuare, fapt care l-a intimidat: „Simt asteptarile a milioane de oameni. Asa ca am luat <<Iron Man>> mai in serios decat orice film am facut pana acum”. Daca a raspuns pozitiv asteptarilor, ramane sa vezi saptamana aceasta in cinematografe.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus