Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Final Destination 5 3D

Final Destination 5 3D

video_youtube

Sinopsis

In Destinatie finala 5 3D, Moartea este dezlantuita de premonitia unui om care isi salveaza colegii de la pieire, in momentul in care un pod suspendat sta sa se prabuseasca.

Insa, exact ca in primele patru filme, acesti nefericiti nu ar fi trebuit sa scape cu viata si intr-o cursa cumplita impotriva timpului, supravietuitorii incearca cu disperare sa gaseasca o cale de a sfida planurile mortii. Si inca o data, se dovedeste ca indiferent unde incearca sa fuga, indiferent unde s-ar ascunde… Moartea nu poate fi pacalita.

  • Premiera: Final Destination 5 3D poate fi vizionat din 02 septembrie in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Bucuresti, Constanta, Brasov), Patria (Bucuresti si Craiova), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Florin Piersic Cluj Cinema Phoenix Pascani , Centrul Cultural Eugen Ionescu Slatina, Grand Mall Cinema Satu Mare.
  • Site oficial: http://finaldestinationmovie.warnerbros.com/index.html

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus