Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Frank J. Rumbauskas Jr. – Selling Sucks

Frank J. Rumbauskas Jr. – Selling Sucks

Care sunt telurile tale? Ce iti doresti de la viata? Cati bani vrei sa faci? Unde ai vrea sa traiesti? Trece-ti in revista telurile! Acum, fara sa uiti acele teluri, gandeste-te ce fel de om de vanzari ar trebui sa fii pentru a putea ajunge la ele. Cele mai multe vanzari se intampla pentru ca oamenii vor sa cumpere, nu pentru ca un agent de vanzari vrea sa vanda. A vinde nu e important, dar a face o vanzare e foarte important. Afla diferenta esentiala dintre cele doua citind aceasta carte. Frank Rumbauskas prezinta o noua metodologie de vanzare: una de parteneriat cu clientii pentru a-i ajuta sa cumpere.

„O lectura obligatorie pentru orice antreprenor care vrea sa aiba un business cu un profit mare. Sfaturile propuse sunt pline de inspiratie, clare si, cel mai important, usor de implementat. Cred sincer ca este una dintre cele mai bune carti practice de marketing existente pe piata. Ia-ti aceasta carte acum, daca vrei ca vanzarile tale sa explodeze si sa faci mai multi bani.”
[Marie Forleo, autor si trainer la Fox News Online]

„Imi place sa fac cumparaturi, asa ca voi oferi tuturor oamenilor de vanzari pe care ii cunosc o copie a acestei carti. Poate ca astfel vor inceta sa mai apeleze la vechile tehnici, care ma conving pe mine (si pe toti ceilalti oameni) sa nu cumparam.”
[Michael Port, autorul bestseller-ului „Book Yourself Solid”]

Frank J. Rumbauskas Jr. este autorul bestseller-ului „Never Cold Call Again: Achieve Sales Greatness Without Cold Calling”. Este un orator, un consultant si un indrumator in domeniul vanzarilor foarte cautat. Prin intermediul cartilor, al CD-urilor sale si al programului de indrumare, a instruit zeci de mii de vanzatori, mici afaceristi si profesionisti independenti despre cum obtina noi clienti fara a da telefoane de vanzari nesolicitate.

  • Carte disponibila exclusiv in magazinele Diverta.
  • Pret: 39.90 lei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus