Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Fura si fugi

Fura si fugi

video_youtube

Vechi prieteni, Gordon (Idris Elba), John (Paul Walker), A.J. (Hayden Christensen), si fratii Attica, Jake (Michael Ealy) si Jesse (Chris Brown) duc o viata extravaganta, asezonata cu masini de viteza scumpe, femei super sexy si bani cu ghiotura, obtinuti in urma unor hold-up-uri. Ei au reusit sa scape de fiecare data, organizand loviturile pana in cel mai mic detaliu, pentru a nu lasa in urma lor nicio urma si niciun indiciu.

Ultima lor lovitura, care s-a soldat cu o prada de 2 milioane de dolari, a atras insa atentia unui detectiv, Jack Welles (Matt Dillon), un politist de moda veche care si-a sacrificat familia, copilul si viata decenta pentru cariera. In ciuda faptului ca nu e sustinut de catre sefii lui, Welles este hotarat sa prinda pe membrii bandei inainte de a da o noua lovitura.

In timp ce banda sarbatoreste ultima lovitura reusita, Ghost (T.I.), un fost „camarad de arme”, care a iesit de curand din inchisoare, isi face aparitia cu o propunere irezistibila. Singurul membru al bandei care a fost arestat vreodata, Ghost, le spune ca are un plan care-i va ajuta sa scape pe vecie de mastile sub care isi ascund identitatea: vor ataca o masina blindata care transporta peste 12 milioane dolari. Dar daca nu vor reusi sa se mobilizeze in cinci zile, vor rata aceasta unica ocazie.

Desi aceasta lovitura vine in contradictie cu regula bandei de a da o singura lovitura pe an, propunerea e prea tentanta pentru a fi refuzata, asa incat ei se hotarasc sa riste un hold-up in plina zi, pe o strada aglomerata din Los Angeles. Avand la dispozitie doar cateva zile de pregatire, membrii bandei concep un plan complicat, care ii va intersecta cu o alta banda, de mafioti rusi.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus