Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Furios si iute: Tokyo Drift

Furios si iute: Tokyo Drift

Plot

Cea mai noua si cea mai rapida cursa are loc in unele dintre cele mai periculoase locatii din lume, in ultima parte a seriei de adrenalina si viteza – “Furios si Iute: Tokyo Drift”.

Bun venit in lumea ascunsa, interzisa si atragatoare din Tokyo, unde ultima moda pentru a iesi din cotidianul Japoniei este inconjurul lumii… printr-o singura cursa.

In aceasta lume periculoasa, Shaun Boswell (Lucas Black) este un rebel, singura lui legatura cu lumea din jur fiind prin cursele ilegale de masini. Ca sa nu ajunga la inchisoarea, Shaun este trimis sa traiasca alaturi de unchiul sau, in Tokyo. Aici sunt in mare voga cursele cu pedala de acceleratie la podea si cu derapaje mortale.

La primul sau contact cu aceste curse, Shaun isi face datorii la crima organizata japoneza si singurul mod in care poate scapa este sa se aventureze in lumea interlopa din Tokyo, unde singurele mize sunt viata sau moartea.

Din culise

  • Peste 100 de masini au fost distruse in timpul filmarilor.
  • Vin Diesel, intr-o aparitie speciala, necreditata pe generic, apare la finalul filmului la volanul lui “Hammer”, o masina Plymouth Road Runner creata de Steve Strope de la Pure Vision Design din Simi Valley, California.

Comments

comments

Leave a Reply