Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Gaga ii ia apararea lui Miley Cyrus

Gaga ii ia apararea lui Miley Cyrus

După prestaţia de la MTV Video Music Awards 2013, de săptămâna trecută, internetul s-a umplut de comentarii răutăcioase la adresa lui Miley Cyrus. Chiar şi colegii ei de breaslă s-au declarat în mare parte şocaţi de spectacolul indecent al artistei, care încă mai este asociată cu personajul său de lungă durată, Hannah Montana. Află aici detalii despre spectacolul scandalos prestat de Miley Cyrus.

În valul acesta de dezaprobare, Lady Gaga este cea care îi ia de această dată apărarea lui Miley, o vedetă cel puţin la fel de controversată ca şi Cyrus. Dacă în trecut Gaga era cea care se juca cu mintea noastră prin apariţiile sale periculos de excentrice, în ultima vreme ea surprinde prin apropierea de normal a costumaţiilor sale.

”Nu îmi place să o judec pe Miley Cyrus. În general, oamenii ar trebui să îşi deschidă mintea în ceea ce priveşte muzica pop – este vorba despre entertainment” a declarat Gaga pentru The Sun. ”(Entertainment-ul n.r.) este aici pentru a te face să zâmbeşti şi pentru a te face fericit. Mai ales în America, unde există o denigrare excesivă a artistelor şi nu vreau să particip la asta” a adăugat aceasta.

Prestaţia lui Miley a fost ”polarizantă” recunoaşte Gaga, fără să spună dacă personal i-a făcut plăcere sau nu să o privească pe fosta Hannah Montana dansând lasciv în jurul lui Robin Thicke. Tu ce părere ai despre declaraţia lui Lady Gaga despre show-ul lui Miley Cyrus de la gala MTV Video Music Awards 2013? Vrea doar să fie solidară sau chiar i-a făcut plăcere prestaţia lui Miley?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus