Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > George Pistereanu – nominalizat la Oscarurile europene

George Pistereanu – nominalizat la Oscarurile europene

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

George Pistereanu, actorul principal din productia „Eu cand vreau sa fluier, fluier” a fost nominalizat de catre Academia Europeana de Film la sectiunea Cel mai bun actor european. Aceasta performanta a mai fost atinsa de un roman in 1988, de catre Dorel Visan, pentru rolul sau din filmul „Iacob”.

Gala decernarii Oscarurilor europene va avea loc pe 4 decembrie 2010, la Tallin. In cursa pentru trofeul de Cel mai bun actor european mai participa alti patru actori, printre care celebrul Ewan McGregor, nominalizat pentru rolul lui din „Ghost Writer”.

In opinia lui Daniel Mitulescu, producatorul filmului „Eu cand vreau sa fluier, fluier”, aceasta nominalizare va ajuta lungmetrajul in cursa pentru premiul Oscar 2011 – cel american – la categoria Cel mai bun film intr-o limba straina.

George Pistereanu a incheiat prima parte a filmarilor pentru „Loverboy”, noul film regizat de Catalin Mitulescu, in care joaca rolul unui tanar de 20 de ani care cucereste fete, le face sa se indragosteasca de el si apoi le vinde.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus