Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Glenn Close isi vinde garderoba

Glenn Close isi vinde garderoba

Actrita Glenn Close a decis sa isi vanda costumele Armani si Prada pe care le-a purtat in timpul filmarilor pentru serialul "Daune si interese/ Damages" in cadrul unei licitatii pe site-ul eBay, in scopuri caritabile.

In serialul de televiziune "Damages", actrita Glenn Close interpreteaza personajul Patty Hewes, o avocata talentata si nemiloasa in sala de tribunal, era renumita nu numai pentru profesionalism, dar si pentru articolele vestimentare elegante pe care le poarta si pentru gusturile ei scumpe in materie de moda. In cursul filmarilor Glenn Close a purtat nu mai putin de 380 de articole vestimentare, marea lor majoritate creatii de firma.

  • Top 10 cele mai piratate seriale

In varsta de 66 de ani, actrita a scos la vanzare toate tinute care poarta semnatura unor case de moda celebre, precum Giorgio Armani, Prada, Balenciaga, Domenico Vacca, Christian Louboutin, Manolo Blahnik, Jimmy Choo.

Toate incasarile vor fi donate organizatiei de caritate Bring Change 2 Mind, o fundatie pe care Glenn Close a infiintat-o in urma cu mai multi ani pentru a lupta impotriva maladiilor mintale.

Licitatia va avea loc pe site-ul de comert online eBay, iar fanii actritei si cei ai serialului "Damages" vor avea astfel posibilitatea de a achizitiona creatii vestimentare de lux la preturi relativ scazute.

Licitatia se va intinde pe parcursul a noua zile si se va incheia vineri, 19 iulie, data la care va fi lansat pe DVD cel de-al cincilea sezon al serialului "Damages".

Glenn Close a infiintat fundatia Bring Change 2 Mind in 2010, dupa ce sora ei Jessie a fost diagnosticata cu tulburare bipolara, la varsta de 51 de ani. Fiul acesteia, Calen, a fost diagnosticat la randul sau cu schizofrenie.

Potrivit site-ului fundatiei Bring Change 2 Mind, o sesime dintre adulti sufera de maladii mintale, precum depresie, tulburare bipolara, sindrom al stresului posttraumatic si schizofrenie.

Pentru rolul din serialul "Damages", Glenn Close a castigat doua premii Emmy si un Glob de Aur.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus