Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > „Gravity” ii aduce Sandrei Bullock 70 milioane $

„Gravity” ii aduce Sandrei Bullock 70 milioane $

Ştim sigur cine va fi cea mai bine plătită actriţă în 2014 chiar dacă anul abia a început. Sandra Bullock se situa anul trecut pe locul 7 în topul Forbes al celor mai bine plătite actriţe. În fruntea clasamentului se situa Angelina Jolie, cu 33 milioane $, care a refuzat rolul din Gravity pentru a se ocupa de celelalte proiecte personale. Dacă a făcut bine sau nu vom afla în curând, când va fi lansat filmul ”Unbroken”.

Cele 70 milioane de dolari îi vor reveni Sandrei după ce a fost plătită deja 20 milioane $, din încasările obţinute de film în cinematografe, vânzarea DVD-urilor şi închirierea filmului, conform The Hollywood Reporter. Sume mari de bani vor primi şi George Clooney, colegul de platou al Sandrei dar mai ales regizorul, Alfonso Cuaron şi producătorul David Heyman. ”Gravity” a avut încasări la cinematografe de aproximativ 700 milioane $.

După un calcul simplu, ne dăm seama că Sandra Bullock va primi pentru fiecare dintre cele 91 de minute ale filmului ”Gravity” în jur de 769 de mii $. Deloc rău, nu-i aşa? În sfârşit, plata unei actriţe se apropie de cea a actorilor de sex masculin, ba chiar o şi întrece. Anul trecut cel mai bine plătit actor a fost Robert Downey Jr., cu fabuloasa sumă de 75 milioane $ pentru interpretarea lui Iron Man în ”The Avengers” şi ”Iron Man 3”.

Am văzut filmul ”Gravity” la cinematograf şi am fost foarte impresionată, aşdar mă bucur că realizatorii şi-au primit răsplata meritată.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus