Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Cărți, muzică, filme > Greta Gerwig e mama din “How I met your dad”

Greta Gerwig e mama din “How I met your dad”

”How I met your mother ” se apropie de final , ocazie perfectă pentru debutul noului serial ”How I met your dad”. Planurile s-au concretizat şi par extrem de promiţătoare cu Greta Gerwig desemnată în rolul mamei dar şi pe post de producător, conform deadline.com.

Gerwig o va interpreta pe Sally, o tipă ”vibrantă, dezordonată şi impredictibilă” care nu s-a maturizat şi nu are habar în ce direcţie o va lua viaţa ei. În episodul pilot, Sally este deja căsătorită cu Gavin de un an şi se bazează pe sfaturile prietenilor săi pentru a face faţă divorţului prin care trece. Episodul va fi difuzat chiar luni de postul CBS iar în funcţie de succesul lui se va decide dacă se va turna un sezon întreg sau se va opri producţia.

Se pare că vestea distribuirii Gretei în rolul mamei i-a entuziasmat foarte tare pe creatorii serialului, care par dispuşi să mute studiourile de la Los Angeles la New York pentru ea dacă se va decide continuarea serialului. Cei de la deadline.com susţin că un asemenea entuziasm nu a mai fost exprimat de când Zooey Deschanel a acceptat să joace în serialul ”New Girl”.
Greta Gerwig s-a axat până acum mai mult pe filme indie (independente), pe care ai văzut-o probabil în ”Greenberg” cu Ben Stiller în 2010, ”Arthur” cu Russel Brand în 2011 sau în ”Fraces Ha” în 2012, rol care i-a adus şi o nominalizare la Globurile de Aur.

Nu ştim voi ce părere aveţi, dar noi suntem nerăbdători să vedem pilotul noului serial şi bănuim că va avea cel puţin la fel de mult succes precum ”How I met your Mother” datorită farmecului personal al actriţei din rolul principal.

Comments

comments

Leave a Reply