Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > H&M va lansa o colectie semnata de fashion bloggerul Elin Kling

H&M va lansa o colectie semnata de fashion bloggerul Elin Kling

Retailerul suedez Hennes & Mauritz (H&M) va lansa o colectie vestimentara semnata de bloggerul Elin Kling, informeaza Reuters. H&M, care a lucrat cu celebritati de top precum Madonna si este al doilea cel mai mare retailer vestimentar din Europa, a anuntat ca a creat o colectie minimalista care va fi lansata exclusiv in Suedia, pe 3 februarie 2011.

„Ca una dintre cele mai cunoscute personalitati din domeniul modei din regiunea scandinava, Elin se potriveste cu publicul nostru care stie exact ce vrea”, a declarat Sofia Jegerborn, marketing manager la H&M Suedia.

Elin Kling isi prezinta toate tinutele nonconformiste si foarte la moda pe blogul ei personal numit Style By Kling. Ea a creat pentru H&M o mini-colectie formata din noua piese si doua accesorii.

Fanii lui Kling au laudat initiativa pe toate retelele de socializare, unii intrebandu-se cine va semna o astfel de colectie care sa fie disponibila la nivel international. „Colectia este minimalista si frusta, dar cu un element boem, ceva care sa reflecte stilul meu personal”, a declarat Elin Kling.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus