Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Hartia pe care Jim Morrison a scris piesa "LA Woman", vanduta pentru 20.700 $

Hartia pe care Jim Morrison a scris piesa "LA Woman", vanduta pentru 20.700 $

video_youtube

Bucata de hartie pe care Jim Morrison, solistul trupei The Doors, a scris versurile piesei „LA Woman”, a fost vanduta la o licitatie organizata in Marea Britanie pentru suma de 13.000 de lire sterline (20.700 de dolari), informeaza mirror.co.uk.

Solistul grupului american The Doors a scris versurile pentru acest cantec, semnat „J-M/Doors”, pe o coala A4, cu putin timp inainte de a inregistra albumul „LA Woman”, in 1971. La trei luni dupa lansarea albumului, Jim Morrison a murit la Paris, la varsta de 27 de ani.

Coala de hartie, expusa ultima oara in celebra Hard Rock Cafe din New York, a facut parte dintre obiectele scoase la licitatie in orasul Reading din comitatul Berkshire. O pictura abstracta realizata de chitaristul Jimi Hendrix a fost vanduta pentru 8.400 de lire sterline (13.390 dolari), o jacheta din catifea verde pe care a cumparat-o din Carnaby Street a fost achizitionata pentru 3.300 de lire sterline, iar o banderola rosie purtata de el pe scena a fost vanduta pentru 800 de lire sterline (1.275 dolari).

Un fan The Beatles a platit 1.200 de lire sterline (1.913 dolari) pentru un poster alb-negru al trupei cu autograful lui John Lennon, poster care atunci cand a aparut, in 1967, a fost distribuit gratuit de un ziar britanic.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus