Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Henry Cavill il va interpreta pe Superman

Henry Cavill il va interpreta pe Superman

Henry Cavill il va interpreta pe Superman in urmatorul film al francizei. Actorul britanic in varsta de 27 de ani va juca rolul jurnalistului Clark Kent si al super-eroului american intr-un film deocamdata neintitulat, care va fi lansat de Warner Bros., in decembrie 2012. Zack Snyder va fi regizor, iar scenariul va fi scris de David S. Goyer, pe baza unei povesti scrise de Goyer impreuna cu regizorul Christopher Nolan, care va fi si producatorul peliculei.

Henry Cavill este cunoscut pentru rolul lordului Charles Brandon, pe care l-a interpretat in serialul de succes „Dinastia Tudorilor/ The Tudors„. El a mai jucat in filme precum „Whatever Works/ Ce-o fi o fi…” (2009), „Stardust/ Pulbere de stele” (2007), „Tristan & Isolde/ Tristan & Isolda” (2006) si „Hellraiser: Hellworld.com” (2005).

Christopher Nolan, regizorul care a reusit sa revitalizeze franciza „Batman” prin doua lungmetraje care s-au bucurat de mare succes – „Batman Begins” (2005) si „The Dark Knight” (2008) – s-a asociat cu David Goyer pentru a revitaliza si Superman. In ciuda faptului ca a avut incasari de 200 de milioane de dolari in America de Nord, ultimul film cu Superman, intitulat „Superman Returns”, din 2006, a fost considerat o mare dezamagire.

  • Personajul Superman a fost descris timp de multe decenii ca fiind super-eroul care are multe calitati si niciun defect, iar toate povestile sale au fost prezentate in alb si negru. Din punctul de vedere al unui anumit segment de public, Superman nu este prea potrivit cu o epoca actuala in care societatea pare sa prefere eroii cu morala ambigua.
  • Primul film din franciza „Superman” a fost lansat pe marile ecrane in 1978, avandu-l Christopher Reeves in rolul principal, si a primit un premiu Oscar pentru efecte speciale.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus