Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > HI-Q si-a luat "bijuterie muzicala"

HI-Q si-a luat "bijuterie muzicala"

Pentru a celebra 10 ani de prezenta Hi-Q pe scena muzicii romanesti, Nicoleta Dragan, reprezentanta feminina a trupei, si-a facut cadou un microfon placat cu aur. Modelul microfonului de 8.000 de euro este unic in Romania, iar mandria celor de la Hi-Q este cu atat mai mare cu cat artistul Peter Gabriel poseda si el un astfel de model.

„Acest microfon este un cadou pe care vroiam demult sa mi-l fac. Nu as dori sa-l inteleaga lumea ca pe un moft sau ca pe un motiv de a iesi in evidenta. Ma pasioneaza foarte mult muzica, ma implic total si tocmai din acest motiv nimic nu mi se pare prea mult cand vine vorba de acest domeniu”, marturiseste Nicoleta.

„Sunt foarte multe persoane care aleg sa faca investitii in imbracaminte, bijuterii sau alte lucruri pe care le considera importante. In ceea ce ma priveste, muzica este ceea ce ma reprezinta, iar acest microfon peste mult timp va reprezenta o amintire frumoasa a clipelor petrecute pe scena”, a declarat solista trupei Hi-Q.

Astfel, membrii Hi-Q vor urca de acum pe scena cu un nou partener de pret care-i va insoti in fiecare concert, 100% live asa cum au promis la inceputul anului.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus