Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Hotelul de Gheata de la Balea Lac se va deschide in ajunul Craciunului

Hotelul de Gheata de la Balea Lac se va deschide in ajunul Craciunului

Realizatorii proiectului turistic Hotelul de Gheata 2010 – Balea Lac au anuntat ca vremea rece si ninsoarea abundenta din ultima perioada au fost prielnice realizarii constructiei, prin urmare ea va fi deschisa publicului spre vizitare in ajunul Craciunului. „Lucrarile se desfasoara in ritm normal, iar intarzierea provocata de conditiile meteorologice nepotrivite pentru acest demers – temperaturi ridicate, lipsa ghetii si a zapezii – inregistrate la inceputul lunii a fost recuperata, astfel ca in scurt timp turistii se vor putea bucura de unicul Ice Hotel din sud-estul Europei”, se precizeaza in comunicat.

Hotelul de Gheata va fi deschis pentru vizitare in ajunul Craciunului, urmand ca inaugurarea oficiala sa fie organizata in cadrul unui eveniment de amploare, la finalul tuturor lucrarilor, in cursul lunii ianuarie 2011. Tot in ajunul Craciunului, la Balea Lac vor sosi si primii turisti care se vor caza la Ice Hotel. „La fel ca si anii trecuti, primii temerari care vor incerca senzatia unui pui de somn in camerele Ice Hotel sunt straini, probabil englezi, clienti ai agentiei de turism Untravelled Paths, partener mai vechi al initiatorilor proiectului. Agentia londoneza a rezervat intregul hotel atat pentru Craciun, cat si pentru noaptea de Revelion”, se mai arata in comunicatul de presa.

Persoanele mai putin dornice de aventura au la dispozitie camerele de la Cabana Balea Lac, unde mai exista locuri pentru cei care doresc sa petreaca sarbatorile de iarna la mare altitudine. Meniul pregatit cu acest prilej va fi unul deosebit, printre preparatele care vor fi servite fiind si friptura de gasca, medalion de vanat si salata de portocale cu miere.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus