Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Humanoid – noul album Tokio Hotel

Humanoid – noul album Tokio Hotel

„Humanoid”, cel de-al treilea album al trupei germane Tokio Hotel, va fi lansat in octombrie 2009. „Am lucrat la acest album mai bine de un an, pana cand am fost pe deplin multumiti de piese si de intreaga productie”, a declarat solistul Bill Kaulitz. „Ne place foarte mult cum a iesit <Humanoid> si sper ca fanii vor fi multumiti si vor uita ca a trebuit sa astepte atat de mult”.

Cei patru muzicieni au stat in studio cu producatorul lor, David Jost, timp de cateva luni, pentru a crea un album care abunda in piese atemporale, inspirate de lumea science fiction. Primul single, „Automatic”, lansat la mijlocul lui septembrie 2009, are putin peste trei minute, dar pare a fi o calatorie epica, gratie contributiei chitarii si a partiturii vocale cu iz de imn.

Site oficial: www.TokioHotel.com

Tokio Hotel a inceput ca o trupa mica, infiintata intr-o scoala din Magdeburg, iar acum sunt cea mai importanta trupa germana din ultimii douazeci de ani, castigand mai mult de zece discuri de platina, insumand vanzari de sase milioane de exemplare, patru piese ajunse pe locul 1 in topuri si reusind sa umple stadioane intregi de fani in Europa.

La premiile MTV Video Music Awards din septembrie 2008, Tokio Hotel a castigat premiul Best New Artist, premiu care a mai fost castigat in istorie de nume ca Nirvana, 50 Cent, Guns N’ Roses si Eminem. La scurt timp dupa, trupa a castigat patru premii la MTV Latin Awards din America de Sud.

  • Sursa: www.umusic.ro.

Comments

comments

Sus