Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > I Blame Coco, trupa fiicei lui Sting, in concert la Bucuresti

I Blame Coco, trupa fiicei lui Sting, in concert la Bucuresti

video_youtube

I Blame Coco, trupa fiicei lui Sting, va concerta la Bucuresti in data de 5 noiembrie 2010, in cadrul unui eveniment organizat de The Ark si sustinut de Emagic. Concertul va avea loc in The Ark Underground, iar pretul unui bilet va fi de 50 de lei.

Eliot Paulina Sumner, poreclita Coco, este fiica celebrului Sting si a actritei Trudy Styler. A crescut in Anglia, descoperindu-si veleitatile artistice inca din copilarie. La 15 ani, compunea, iar la 17 semna un contract cu Island Records. Dintre cele cateva zeci de piese compuse de ea pana la acel moment, 11 au fost alese pentru a fi incluse pe primul ei album, „The Constant”. Stilul abordat de Coco este electro-pop, artista enumarand printre trupele care i-au influentat muzica pe Depeche Mode, Kraftwerk si The Cure.

Fascinata de muzica suedeza, Coco a cooptat-o intr-un duet pentru single-ul „Caesar” pe Robyn, piesa fiind lansata oficial la inceputul lui 2010. Printre cei care i-au remarcat talentul se numara Pete Doherty, fondatorul trupei brit indie Babyshambles, care a promovat I Blame Coco in cadrul show-urilor lui din UK.

Fiica unui artist legendar, Coco isi doreste cu ardoare sa nu traiasca in umbra tatalui ei, insa pentru multi asemanarile dintre cei doi sunt izbitoare: „Parintii te invata cum sa vorbesti si probabil e normal sa gasesti similaritati intre mine si tata. Suntem apropiati dar nu vreau sa spun mai mult de atat”, declara Coco Sumner, hotarata sa-si faca loc sub reflectoare prin eforturi proprii.

Muzica nu este insa unica pasiune a fiicei lui Sting, ea reusind sa imbine concertele si sesiunile de studio cu cariera de model si scurte aparitii in productii cinematografice.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus