Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > In Noaptea Muzeelor, Readers Cafe se muta la Biblioteca Centrala Universitara

In Noaptea Muzeelor, Readers Cafe se muta la Biblioteca Centrala Universitara

Cu aceasta ocazie, bistro-ul Readers Cafe se va muta in cadrul acestei cladiri, creând un spatiu care va reda fidel atmosfera localului.

„Toti cei care ne-au trecut pragul au apreciat locul de lectura pe care il avem si s-au bucurat de cartile bune pe care le-au gasit in biblioteca noastra. Astfel, datorita legaturii strânse pe care Readers Cafe o are cu lumea cartilor ideea de a ne implica in proiectul BCU a venit natural.”, a spus Cristina Nicolaescu, Managing Partner Readers Cafe.

De amenajarea spatiului Readers Cafe din interiorul Bibliotecii se vor ocupa chiar arhitectii care au creat bistro-ul Readers Cafe: „Vizitatorii care vor trece prin coltisorul nostru vor descoperi sau vor recunoaste atmosfera unica din Readers Cafe impreuna cu elementele sale definitorii precum fotoliul Hello realizat de designerul Flemming pentru Kylie Minogue.”, a declarat Liliana Ghitau, Managing Partner Readers Cafe.

In spatiul dedicat bistroului Readers Cafe vizitatorii ii vor putea asculta live pe Doriana Tudoran (voce), Munteanu Stefan (saxofon) si Burca Alexandru (pian) si se vor delecta cu prajiturile preparate de Readers Cafe: „Dulciurile noastre sunt „vedetele” meniului Readers Cafe. Am vrut sa le aducem la Noaptea Muzeelor pentru un plus de energie, de care vizitatorii sigur vor avea nevoie. Va fi totusi o noapte lunga.”, a spus Anca Mitu, Managing Partner Readers Cafe.

Comments

comments

Lasă un răspuns