Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Incepe B’ESTFEST Summer Camp!

Incepe B’ESTFEST Summer Camp!

De aici iti poti downloada propriul tau ghid de buzunar. Pentru ca dorim sa respectam mediul inconjurator, te rugam sa iti descarci singur documentul pe telefon sau sa il printezi pe o coala A4 fata-verso, si sa ai cu tine permanent informatia. Ghidul include cele mai fresh si actualizate informatii despre festival (activitati, line-up, program, transport, acces, harta, schita, etc). De asemenea, daca esti utilizator de iPhone, pe langa documentul atasat, poti descarca gratuit din AppStore aplicatia de B’ESTFEST.

Transport

Daca vrei sa vii cu masina personala, te rugam consulta harta de aici, si sa stii ca ti-am pregatit o parcare gratuita. Ar fi super daca ai mai putea lua cativa vechi sau noi prieteni cu tine si sa folosesti la maxim locurile din masina, in sistemul carpooling.

Linie speciala RATB: tur si retur, si pe timpul noptii. De la Piata Charles de Gaulle (langa statia de metrou Aviatorilor), cu oprire si in Piata Presei Libere, pana la intrarea in B’ESTFEST Park si retur (bilet 1,5 lei).

Maxi Taxi 445: tur retur, si pe timpul noptii. Poate fi luat de pe refugiul de tramvai al liniei 16 si 36 (din statia de metrou Pipera) sau de la statia Baneasa S.A, pana la statia Stefan cel Mare din Tunari, aproape de intrarea in B’ESTFEST PARK.

Bicicleta: La statia de Metrou Pipera exista mai multe biciclete, puse la dispozitie de Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank in cadrul programului StudentOBike, ce se pot inchiria pe baza buletinului si a biletului de intrare la festival, acestea putand fi lasate pe parcursul inchirierii in parcarea special amenajata la intrarea in B’ESTFEST Park.

Din respect pentru natura, recomandam folosirea transportului in comun sau a sistemului carpooling pentru a ajunge la festival.

Bilete:

Recomandam achizitionarea biletelor numai din punctele de vanzare autorizate, negarantand accesul sau valabilitatea biletelor procurate in alt mod.

Incepand cu 1 iulie, biletele vor costa 150 lei biletul de o zi, 285 lei abonamentul de 3 zile. Copiii sub 12 ani au gratuitate daca vin insotiti de un adult, iar cei care vin pe 1 iulie din afara Bucurestiului si prezinta la casa de bilete de la intrarea in B’ESTFEST PARK biletul de tren sau microbuz catre Bucurest, isi pot achizitiona un abonament cu 190 de lei, incluzand voucherul de acces in zona camping.

  • Mai multe detalii AICI!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus