Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Incoruptibilul Johnny Depp

Incoruptibilul Johnny Depp

Ce-o avea Johnny Depp atat de special? Tanar nu mai e, roluri de Don Juan nu mai joaca demult, e zgarcit cu aparitiile in public… Cu toate astea, ce femeie poate sa spuna, cu mana pe inima, ca rezista macar unuia dintre farmecele lui – pe care el pare ca nici nu le constientizeaza… Sa fie buzele perfect conturate? Look-ul vesnic neglijent, dar cu atat mai irezistibil? Privirea visatoare? Acel „je ne sais quoi” care nu-l lasa sa treaca neobservat, oricat ar incerca sa se ascunda sub haine lalai, ochelari de soare si palarii imense?

Ca si cum toate astea nu erau de ajuns, a devenit si familist convins, tata grijuliu si iubit devotat. Ce-ti poti dori mai mult de la un barbat? Daca e al tau… ca daca nu… ramai cu visatul si poate putin mai mult, daca esti norocoasa. Keira Knightley, de exemplu, a reusit sa-i fure o sarutare cumintelului Johnny.

Cei doi au impartit platoul de filmare pentru toate cele trei serii ale filmului „Piratii din Caraibe” si a reusit sa-l convinga pe regizorul Gore Verbinski sa includa in seria a doua, „Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort”, un sarut intre personajul interpretat de ea si cel al lui Johnny Depp. Actrita insasi marturisea intr-un interviu ca a implorat pentru acel sarut: „Ii spuneam lui Gore Verbinski: <Da-mi un sarut, doar un sarut>. L-am primit si a fost bine, foarte bine.”

Pentru Johnny insa, apropierea de Keira, una dintre cele mai sexi actrite ale momentului, a fost „ciudata”, in primul rand din cauza diferentei de varsta: el – 43, ea – 22. Actorul a declarat intr-un interviu din „New magazine”: „Giugiulelile sunt intotdeauna ciudate, iar aceasta cu atat mai mult. Nu mai fusesem in situatia de a o saruta pe Keira in vreun alt film. Ea are cat? 3 ani? iar eu o suta!” Hm… daca toti barbatii ar arata asa la 100 de ani…

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus