Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Infruntarea titanilor

Infruntarea titanilor

O lume populata de creaturi mitice, cu peisaje urcand din adancurile Infernului pe culmile ametitoare ale Muntelui Olimp si infatisand lupta pe viata si pe moarte dintre oameni si zei, "Clash of the Titans" ("Infruntarea Titanilor") este o experienta inedita pentru spectatori, care se vor calatori imaginar intr-o Grecie antica tridimensionala, realizabila numai cu mijloacele secolului al XXI-lea.

"Este o poveste clasica, despre viata, moarte, tradare si curaj, intr-o lume populata de oameni, monstri si zei. Motivul pentru care mi-am dorit sa reinventez acest film a fost dorinta de a-i face pe spectatori sa traiasca aceleasi senzatii pe care le-am trait in copilarie vazandu-l, insa cu tehnologia avansata de care dispunem azi", precizeaza producatorul Basil Iwanyk.

Nascut din zei, dar crescut ca un muritor de rand, Perseu (Sam Worthington) nu reuseste sa-si salveze familia de furia lui Hades (Ralph Fiennes), razbunatorul zeu al Infernului. Nemaiavand nimic de pierdut, Perseu se ofera voluntar sa conduca o misiune periculoasa pentru a-l infrange pe Hades inainte ca acesta sa ia puterea din mainile lui Zeus (Liam Neeson), impiedicand astfel venirea Iadului pe Pamant. Lupta pentru suprematie ii aduce fata in fata pe oameni, regi si zei, iar confruntarea dintre zei ameninta sa distruga pamantul.

Perseu incepe o calatorie plina de pericole pe taramuri interzise, in fruntea unei cete de razboinici curajosi. Ei au de infruntat demoni invincibili si monstri infricosatori, iar unica lor sansa de supravietuire este ca Perseu sa-si accepte puterile de zeu si sa-si creeze propriul destin, sfidandu-si soarta.

Comments

comments

Lasă un răspuns