Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Inima de cerneala

Inima de cerneala

Creat dupa cartea de succes a Corneliei Funke, filmul „Inima de cerneala” este o aventura fantastica care-i poarta un tata si o fiica intr-un periplu prin lumi imaginare si reale.

Mo (Brendan Fraser) si fetita lui de 12 ani, Meggie (Eliza Hope Bennett), impartasesc aceeasi pasiune pentru lectura. Ei mai au in comun si darul extraordinar de a aduce la viata personaje din cartile pe care le citesc cu voce tare. Dar exista si un risc: cand un personaj din carte este adus la viata, o persoana din lumea reala dispare intre filele cartii.

Site oficial: www.inkheartmovie.com

„Inima de cerneala” se bucura de o distributie care-i include pe Brendan Fraser, Paul Bettany, Helen Mirren, Jim Broadbent, Andy Serkis, Eliza Hope Bennett si Rafi Gavron.

Filmarile pentru „Inima de cerneala” au inceput in Liguria, Italia, exact acolo unde se petrece povestirea Corneliei Funke. „M-am hotarat sa folosesc locurile reale,” spune regizorul Iain Softley. „M-am gandit ca ar fi mai bine sa facem filmul exact acolo unde se desfasoara povestea din carte. In timp ce studiam zona, am observat ca peisajul si geografia locului prezentau o varietate neasemuita; combinatia satelor de munte cu oraselele de pe malul marii ne furnizau cel mai bun decor pentru exterioarele filmului. Este o lume reala, dar in acelasi timp are si elemente care te trimit in lumea fantastica.”

  • Filmul va rula in Romania incepand cu 20 martie 2009.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus