Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Inna – debut remarcabil in Marea Britanie

Inna – debut remarcabil in Marea Britanie

La doar o saptamana dupa lansare, piesa Innei, „Hot”, a debutat in topul Billboard general pe pozitia a opta si in topul dance pe prima pozitie, surclasand piesa „Rock your body” a celor de la Black Eyed Peas. Duminica, odata cu reactualizarea clasamentului, „Hot” a urcat doua pozitii, pana pe sase, in topul general, si a ramas pe prima pozitie in topul dance.

Daca britanicii abia incep sa guste din muzica Innei, „Hot” fiind primul single lansat in Marea Britanie, altfel stau lucrurile in Olanda, unde cel de-al treilea single lansat acolo „Love” a intrat in Dutch Top 40 pe pozitia 27, sau in Grecia, unde „Deja Vu” se afla pe pozitia secunda din topul general.

De asemenea, merita mentionat faptul ca Inna a lansat doua piese noi pe site-ul ei oficial, „No limit” si „Seniorita”. Piesele fac parte din conceptul „Love Clubbing”, un proiect care sprijina muzica de club necomerciala, si vor fi incluse pe albumul cu acelasi nume.

Si pe internet lucrurile merg foarte bine pentru cantareata, pagina ei de Facebook apropiindu-se de 205.000 fani, un numar impresionant pentru un artist european.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus