Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Intalnire cu Joe Black

Intalnire cu Joe Black

Ciclul vietii umane este bulversat cand Moartea se hotaraste sa vina in vizita pe Pamant. Printul Intunericului va trimite un sol, in persoana lui Joe Black, un chipes Inger al Mortii, interpretat de Brad Pitt. Locul ales de Moarte este casa proprietarului unui imperiu multi-media, William Parrish (Anthony Hopkins). Cu toate ca este indurerat de pierderea prematura a sotiei sale, Parrish si-a gasit alinarea langa cele doua fete ale sale. Allison si Susan. Totodata, expansiunea financiara este o preocupare de baza care ii pastreaza nealterata pofta de viata.

Exact in ajunul celei de-a 65-a aniversari, cand cele doua fiice ale sale ii pregatesc o petrecere grandioasa, William este lovit de un atac de cord care aproape ii este fatal. In acest moment isi face aparitia Inevitabilul care se materia-lizeaza in corpul unui barbat atragator, Joe Black, pe care Susan il cunoscuse la un restaurant inainte de a fi ucis.

Desi vine cu intentia clara de a-l lua cu el in Lumea Umbrelor, Moartea intrupata in Joe se va abate de la misiunea sa cand se indragosteste de Susan. Joe Black va constata ca avatarurile dragostei sunt complicate si sfasietoare si pentru Moarte, nu numai pentru muritorii de rand. Atata timp cat Joe Black isi va fi pierdut capul, William Parrish va ramane in viata.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus