Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Intalnire cu surprize

Intalnire cu surprize

  • An productie: 2010
  • Titlu original: Date Night
  • Distributia: Steve Carell, Tina Fey
  • Regia: Shawn Levy
  • Gen: comedie

Steve Carell („Scapati de Smart!”) si Tina Fey (cunoscuta pentru interpretarile si scenariile realizate in cadrul emisiunii americane Saturday Night Live, dar si pentru rolul din serialul „30 Rock”) formeaza in „Date Night” („Intalnire cu surprize”) un cuplu din New York care isi doreste sa reaprinda romantismul si sa aduca mai multa spontaneitate in casnicie. Claire si Phil Foster ajung sa isi inventeze „intalnirea de sambata seara”, intalnire care ii va pune in incurcatura, ajungandu-se la schimburi de identitati si intamplari periculoase. Cei doi soti vor descoperi cat de mult se iubesc incercand sa scape de politisti si chiar de mafie.

Regizorul filmului, Shawn Levy, a declarat ca ideea filmului i-a venit: „La o cina cu sotia, in localul in care mancam de obicei, vorbind despre aceleasi lucruri despre care vorbim la cina. M-am gandit cum ar fi sa scriu un film despre iesitul noaptea si despre cum la o astfel de intalnire faci un singur lucru diferit”. Prin urmare, filmul te invita sa vezi ce inseamna iesirea din rutina si cum decurg lucrurile cand cuplul iese din programul obisnuit. Shawn Levy are la activ o serie de comedii de succes, precum „O noapte la muzeu”, „Pantera roz” si „Cu duzina e mai ieftin”.

„Intalnire cu surprize” include in distributie si alte nume sonore precum: James Franco („Spider Man”, „Milk”), Leighton Meester („Gossip Girl”), Mark Ruffalo („Si daca e adevarat”, „Azi 13, maine 30”) si Mila Kunis (a carei voce da viata personajului Meg Griffin din serialul de animatie „Family Guy”).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus