Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Invata sa traiesti sanatos de la Putin

Invata sa traiesti sanatos de la Putin

Medicul presedintelui Putin ofera oricui o lectie despre cum poti sa traiesti sanatos si spune, intr-un interviu, ca presedintele rus "nu-si arata varsta" datorita inotului, "leacurilor babesti" si faptului ca reuseste sa-si controleze stresul.

Sfaturile sunt utile oricui vrea sa invete care sunt regulile ca sa traiesti sanatos, asa ca le-am preluat si le dam mai departe.

"Din punct de vedere medical, arata mult mai tanar", iar acest lucru se pare ca are o legatura cu faptul ca presedintele nu foloseste medicamente, nici macar cele banale, spune medicul Serghei Mironov, cel care vegheaza la sanatatea presedintelui rus. "Putin prefera leacurile babesti: ceai cu miere, baia ruseasca sau masajul", a spus el.

Un alt secret, care este o lectie despre cum este sa traiesti sanatos, este controlul stresului. Pentru aceasta cea mai bune metoda este inotul.

Al treilea mare secret al presedintelui Putin este optimizarea la maximum a orelor de somn. Mironov spune ca Putin se culca la ore fixe si doarme in cursul calatoriilor cu avionul.

Presedintele rus, fost agent KGB si sportiv desavarsit, are centura neagra la judo, si-a cultivat de-a lungul anilor imaginea unui barbat de actiune. El a fost vazut scufundandu-se in lacul Baikal, pilotand un bolid de Formula 1, vanand o balena cu arbaleta, zburand la bordul unui bombardier, neutralizand un tigru siberian sau preluand comanda unui deltaplan pentru a dirija cocorii siberieni in migratia lor.

Nu am aflat, desi ne-ar fi placut, care este stilul alimentar al presedintelui Putin, dar cautand informatii am descoperit ca se spune ca o parte din vitalitatea presedinteleui este efectul tratamentelor cu Botox.

Trecem peste rautati si folosim doar sfaturile despre cum poti sa traiesti sanatos.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus