Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Iti este greu? Citeste asta!

Iti este greu? Citeste asta!

Iți este greu? Simți că ești la captul puterilor și crezi că lupta ta cu viața și problemele de zi cu zi este inegală? Lupta ta de zi cu zi pare pierdută?

Îți este greu? Citește această colecție de îndemnuri și cu siguranță te vei regăsi și vei putea să te încarci cu energia de care ai nevoie pentru a merge mai departe în lupta ta de fiecare zi.

Pierzi cu adevărat și esti cu categoric învinsă abia în momentul în care renunți la luptă. Câtă vreme mai poți face ceva pentru tine și pentru cei din jurul tău, ai toate șansele să fii victorioasă.

Vremuri grele, perioadele dificile nu durează, oamenii sunt cei care le fac îndelungate.

Ești fericită? E bine. Ești tristă? O să treacă. Fericirea de acum stă în tristețea clipelor de altădată, iar tristețea care o să vină stă în fericirea de acum…

Fă-ți treaba, chiar și atunci când te simți copleșită. Nu te lasa descurajată de critică. Critica vine din invidie, din răutate sau din preocuparea cuiva de a te ridica. Dacă vine din invidie și răutate, critica nu are valoare și trebuie ignorată, dacă vine din dorința de a te face mai bună, atunci ascult-o și pun-o în practică. În nici un caz nu te impresionată de critică.

Ai încredere în tine. Ești cea mai bună, cea mai sinceră, cea mai loială și cea mai apropiată prietenă a ta. Tu cu tine puteți face minuni atâta vreme cât ai încredere în tine.

Îndrăznește mereu mai mult. Ieși fără teamă din zona de confort și fă mai mult decât crezi că poți face. Este cea mai bună și cea mai sigură cale spre succes.

Fă cu plăcere ceea ce faci. Pune dragoste și pasiune în munca ta, indiferent cât ar fi ea de neimportantă și de banală, indiferent cât ar fi ea de monotonă sau neplăcută.

Fă tot ceea ce faci temeinic, cu bucurie și calm. Dacă stai, gustă momentul de tihnă, dacă dormi, dormi sănătos, fară grija zilei de mâine, indiferent cât de grea o să fie ziua ce va urma, dacă muncești, fă-o cu bucurie, cu plăcere, cu dragoste, dacă mănânci, savurează fiecare bucățică, fiecare înghițitură. Mănâncă cu plăcere. Când iubești, iubește cu toată inima, când plângi, plângi până se termină tot plânsul, când râzi, râzi și atât, fără să te gândești la tristeți. Toate acestea, adunate sunt viața ta. Bucură-te de fiecare clipă a vieții tale, pentru că indiferent cât o să fie de lungă, de frumoasă, de bogată se va termina la un moment dat!

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus