Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Jack Johnson la Festivalul Coachella din California

Jack Johnson la Festivalul Coachella din California

Jack Johnson, rockerul ex-surfeur din Hawaii, se numara printre muzicienii invitati sa participe la festivalul Coachella, care va avea loc intre 25-27 aprilie, in Indio, California. Artistul isi va promova aici piesele de pe ultimul album de studio, „Sleep Through The Static”.

Celebru in SUA inca din 2001, Jack Johnson s-a facut remarcat in Europa odata cu albumul „In Between Dreams” din 2005, care contine hiturile „Sitting, Waiting, Wishing” si „Better Together”.

Ceea ce il deosebeste pe Jack Johnson de majoritatea cantaretilor este faptul ca se foloseste de celebritatea pe care o obtine prin intermediul muzicii pentru a sustine cauze umanitare. Astfel, in 2004, alaturi de sotia lui, a pus bazele fundatiei Kokua Hawaii, organizatie nonprofit care lupta pentru mediul inconjurator.

Pe langa implicarea in probleme de mediu, Jack detine si propria casa de discuri, Brushfire Records, impreuna cu managerul lui, Emmett Malloy. Avand sediul in casa din Hawaii a artistului, acest label este de fapt o modalitate de a sustine muzica indragita de Jack si care nu este neaparat una foarte comerciala.

Alti artisti care vor sutine reprezentatii live in cadrul celor trei zile de festival Coachella sunt Portishead, Duffy si The Verve.

  • Sursa: www.umusic.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus