Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > James Morrison – Undiscovered

James Morrison – Undiscovered

Infatisara lui aminteste de Joe Cocker in anii tineretii, vocea trezeste controverse (seamana cu Al Green sau cu Otis Redding?!), iar de nume, ce sa mai vorbim! Bine ca nu-si foloseste prenumele prescurtat ca ar crea ceva panica prin randurile fanilor lui Jim Morrison, regretatul solist al trupei The Doors.

Revenind la tanarul din Rugby, Marea Britanie, se spune ca este cel mai promitator produs muzical britanic al momentului. Are doar 21 de ani si primul lui single, „You Give Me Something”, a ocupat saptamani intregi prima pozitie in topurile muzicale din intreaga lume.

Pe 18 decembrie, James Morrison si-a lansat cel de-al treilea single de pe albumul sau de debut. „The pieces don’t fit anymore” este o balada despre acel punct in care multe relatii ajung, cand nimic nu pare sa mai mearga asa cum trebuie, indiferent ce ai face.

Nici ca se putea final de an mai potrivit pentru cantaret, care a avut deja doua single-uri in Top 10, trei turnee care s-au tinut cu casa inchisa si un album de debut ajuns in varful clasamentelor muzicale.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus