Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Joaquin Cortes – Pasiune si flamenco la Sala Palatului

Joaquin Cortes – Pasiune si flamenco la Sala Palatului

Dupa succesul din iunie 2006, cand spectacolul „Mi soledad” s-a tinut cu casa inchisa, era de asteptat ca Joaquin CORTES sa revina in Romania. O face chiar mai curand decat s-ar fi crezut si cu un spectacol in premiera europeana – „Zapatos blancos”. Asa ca putem sa ne consideram aproape de inima dansatorului spaniol… Era de asteptat si ca biletele sa coste mai mult decat anul trecut, totusi parca sa dai 100 de lei pentru ultimul rand din Sala Palatului e cam exagerat. Dar cu siguranta preturile piperate n-o sa-i impiedice pe iubitorii de flamenco sa fie prezenti pe 19 decembrie, la Sala Palatului. De-acum ne cunoastem, noi si Cortes… deci vor „curge” si mai multe aplauze si va razbate si mai multa pasiune dinspre scena decat la prima intalnire.

N-are sens sa reluam sirul de realizari de care se face responsabil Cortes ca dansator de flamenco si coregraf, nici sa-i ridicam in slavi talentul. E destul sa amintim ca picioarele lui, asigurate pentru 3 milioane de euro, l-au purtat de-a lungul carierei in 600 de locatii diferite si au fermecat peste 12 milioane de oameni.

Ca tot veni vorba de farmecul spaniolului „gitano”, Naomi Campbell, Laeticia CASTA si Jennifer LOPEZ ar putea avea cate ceva de spus despre asta. Se spune chiar ca, dupa ce a parasit-o pe Naomi CAMPBELL, aceasta a avut o tentativa de sinucidere… Ultima relatie mediatizata a dansatorului a fost cea cu fotomodelul Marisa JARA (foto). Nu se stie de ce s-au despartit, dar presa din Spania trambita recent ca dansatorul asteapta un copil de la fiica unui diplomat din Guineea.

Mai trebuie sa stii ca de partea vestimentara a spectacolului „Zapatos blancos” s-a ocupat insusi designerul Jean Paul GAULTIER, bun prieten cu dansatorul. Tot in categoria prietenilor, intra si MADONNA, regizorul Petro ALMODOVAR si actrita Mira SORVINO.

Organizator eveniment:
Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film Dracula
Bilete: www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, Magazinele Diverta Unirea 2 si Diverta Mall Vitan
Preturi: 350 lei (categoria 1), 250 lei (categoria 2), 200(categoria 3), 150 (categoria 4), 100 (categoria 5)

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus