Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Jocul supravietuirii

Jocul supravietuirii

Un action-thriller halucinant, „Gamer – Jocul supravietuirii” vine pe marile ecrane cu un nou concept, pe cat de antrenant, pe atat de socant: ilustreaza o realitate in care jocurile pe calculator si noile metode de divertisment au evoluat intr-un hibrid extrem de periculos. Oamenii folosesc manipularea in masa asupra semenilor prin retelele de jocuri pe calculator, controlul mintii este deja un instrument la indemana tuturor, iar motorul acestui joc sangeros este insusi creatorul sau, miliardarul Ken Castle (Michael C. Hall).

Slayers, cel mai proaspat joc creat de Castle, in care indivizii pot ucide cu sange rece, permite milioanelor de utilizatori sa isi indeplineasca online si in vazul tuturor cele mai demente fantezii, folosind ca avatare fiinte umane pe care le forteaza sa lupte in acest joc pana la moarte.

Kable (Gerard Butler) este vedeta de necontestat a violentului joc Slayers. El este controlat de Simon, un tanar jucator cu tabieturi de rock star, care sfideaza toate regulile, reusind sa il conduca pe Kable catre victorie in fiecare infruntare. Despartit de familie, tinut captiv si fortat sa lupte impotriva vointei lui, Kable este nevoit sa supravietuiasca suficient de mult pentru a putea sa invinga jocul, sa isi recapete identitatea si sa salveze omenirea de tehnologia ucigasa a lui Castle.

„Gamer – Jocul supravietuirii” ruleaza din 25 septembrie in cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex, Cinema City (Cluj, Timisoara, Pitesti), Baneasa Drive-In.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus