Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > John Tucker trebuie sa moara

John Tucker trebuie sa moara

PLOT

Trei fete pline de calitati si populare, aflate in permanenta intrecere, descopera ca fiecare se intalneste cu acelasi tip: cel mai popular elev al scolii, capitanul echipei de baschet John Tucker (Jesse Metcalfe).

Trioul razbunator – Carrie (Arielle Kebeel), care viseaza sa devina reporter, sefa majoretelor Heather (Ashanti) si activista vegetariana Beth (Sophia Bush) – conspira pentru a-i da o lectie lui Tucker. Din nefericire, fiecare schema stanjenitoare pe care ele o pun la cale pentru a-l submina pe „Tuck” nu face decat sa-i creasca si mai mult prestigiul.

Disperate, fetele realizeaza ca exista o singura cale prin care ele pot realiza ce-si doresc: sa-i franga inima. Asa ca cele trei recruteaza o frumoasa eleva nou-venita in scoala, Kate (Brittany Snow), care sa-l faca pe Tucker sa se indragosteasca de ea, iar apoi sa-l paraseasca.

Disperata sa-si faca prietene, Kate e de acord cu planul „distrugator”. Dar in ciuda eforturilor de a-i rezista, ea se simte atrasa de Tucker si este prinsa intre loialitatea fata de noile prietene si neasteptata ei atractie pentru John.

Isi poate Kate infrana pornirile romantice pentru a duce la bun sfarsit razbunarea impotriva celui mai crunt dusman al fetelor: baiatul care isi da intalniri in serie? Isi poate schimba obiceiurile tipul de”poveste” si sa devina baiatul unei singure femei? Si pot Carrie, Heather si Beth sa ramana prietene cu Kate si intre ele?

DIN CULISE

  • Filmul reprezinta debutul lui Jesse Metcalfe pe marele ecran, dupa ce a devenit cunoscut cu rolul gradinarului John Rowland din celebrul serial”Neveste disperate”.
  • Scenariul are la baza amintirile lui Jeff Lowell despre propriile fantezii si razbunari romantice din liceu: „Am ajuns la concluzia ca toate frangerile de inima incep in anii de liceu.”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus