Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Johnny Depp – actorul deceniului la People’s Choice Awards 2010

Johnny Depp – actorul deceniului la People’s Choice Awards 2010

Un lucru e sigur: la People’s Choice Awards, nimeni n-are nicio sansa daca il are ca rival pe Johnny Depp. Premiile se dau pe baza voturilor publicului si, asa cum s-a dovedit in ultimii ani, publicul il iubeste pe Johnny. De cate ori face cate un film, e nominalizat si – surpriza! – castiga. Indiferent ca e un film de aventuri („Piratii din Caraibe”), o drama („Public Ennemies”) sau un muzical („Sweeney Todd: Barbierul diabolic din Fleet Street”).

La editia din 2010, desfasurata in 6 ianuarie la Nokia Theatre din Los Angeles, Johnny Depp a fost dublu premiat, la mult-ravnitele categorii Favorite Movie Actor si Favorite Movie Actor of the Decade. Concurenta a fost acerba – Robert Pattinson, Ryan Reynolds, Brad Pitt si Hugh Jackman – dar la final, tot Johnny Depp a fost cel mai votat. Si asta in ciuda faptului ca filmul lui, „Public Ennemies”, nu a avut acelasi succes de box-office ca, sa zicem, „Twilight” sau „The Proposal”. Cat despre trofeul Actorul Deceniului, cine poate sa nu fie de acord? Johnny isi merita pe deplin succesul: este si cel mai sexy (desemnat de revista People), si cel mai iubit.

Ceremonia People’s Choice Awards 2010 s-a desfasurat fara incidente si fara mari surprize. Se cam cunosc preferintele publicului american, pentru ca, in fond, el este cel care decide. Desi voturile sunt adunate de la oameni din intreaga lume, majoritatea covarsitoare este din SUA.

„Twilight” a castigat trei trofee – pentru film favorit, distributie si franciza – dar starurile lui, Robert Pattinson si Kristen Stewart, nu au fost castigatoare la categoriile actori favoriti, lui Johnny Depp si Sandrei Bullock revenindu-le aceasta onoare.

Alti actori premiati au fost: Hugh Laurie (actor – drama TV), Hugh Jackman (star de actiune), Jim Carrey (star de comedie), Katherine Heigl (actrita – drama TV), Taylor Lautner (actor la debut), Miley Cyrus (actrita la debut), Steve Carell (actor de comedie) si Alyson Hannigan (actrita de comedie).

„The Proposal” a castigat trofeul pentru comedie, „Inglorious Basterds” pe cel pentru film independent, „Up” – film de familie, „House” – drama TV, „True Blood” – obsesie TV, „Supernatural – serial SF, „The Vampire Diaries” – serial-drama nou, „Glee” – serial de comedie nou. „The Ellen DeGeneres Show” a fost votat talk-show-ul favorit, iar „American Idol” – emisiunea-concurs favorita.

In ceea ce priveste muzica, nu se putea ca Taylor Swift (foto), vedeta adolescenta multi-premiata a americanilor, sa plece acasa cu mana goala. Ea a fost desemnata castigatoare la categoria Artista Favorita, dar, suprinzator, Carrie Underwood i-a „suflat” trofeul de Cantareata Country Favorita.

Lady Gaga, o alta mega-vedeta „made in USA”, a primit doua trofee, pentru Artistul Pop Favorit si Breakout Music Artist. Mariah Carey i-a intrecut pe Beyonce, Alicia Keys, Jennifer Hudson si Usher la categoria Artist R&B Favorit, Eminem a fost votat Artistul Hip-Hop Favorit, iar Paramore – Trupa Rock Favorita. Ashton Kutcher, actor cu o intensa activitate in reteaua Twitter, a primit trofeul pentru Vedeta Web Favorita.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus