Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Johnny Depp – preferatul publicului

Johnny Depp – preferatul publicului

Chiar daca Academia Americana de Film se incapataneaza sa nu-i acorde Oscarul, Johnny Depp ramane de departe favoritul publicului.

Premiile People’s Choice, acordate pe baza voturilor online ale publicului, au fost dominate de carismaticul actor. Din trei nominalizari, a castigat tot atatea premii: Actorul favorit al publicului, Cel mai bun actor intr-un film de actiune si Cel mai bun parteneriat pe ecran (impreuna cu Keira Knightley).

Pentru ca se afla in Londra in timpul decernarii premiilor, Depp a multumit fanilor prin satelit: „Va multumesc ca-mi dati de lucru. Voi sunteti <seful>”. Filmul sau, „Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort” a fost ales Cel mai bun film si Cea mai buna drama.

Alti actori castigatori au fost Jennifer Aniston – Actrita favorita a publicului, Vince Vaughn – Actor in rol principal si Cameron Diaz – Actrita in rol principal.

Cantaretii favoriti ai publicului au fost: Carrie Underwood, Kenny Chesney si Nickelback. „Sexy back”al lui Justin Timberlake a primit premiul pentru Cel mai bun cantec R&B, iar Shakira si-a adjudecat premiul pentru Cel mai bun cantec pop.

La categoria televiziune, „Anatomia lui Grey”, serial de curand difuzat si la noi, a castigat premiul pentru Cea mai buna drama si pentru Cel mai bun actor – Patrick Dempsey.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus