Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Joi devine seara de teatru la The Ark

Joi devine seara de teatru la The Ark

Incepand cu 27 ianuarie 2011, in fiecare joi, de la ora 21.00, The Ark Underground se transforma in gazda potrivita pentru o seara de teatru, in timp ce The Ark Lounge ramane optiunea perfecta pentru cei care vor sa intre in lumea jocurilor si sa-ti petreaca timpul cat mai placut si antrenant.

Piesa de debut este o fascinanta comedie, „Ma mut la mama”, in regia lui Gelu Colceag, comedie „trista”, vesela si optimista, dar cu accente tragice care infatiseaza realist viata de familie si drumul spre idealitate atunci cand speranta te invata sa traiesti frumos si sa te bucuri de fiecare clipa.

Din distributia piesei fac parte Adriana Trandafir, Andreas Petrescu si Gabriel Fatu, povestea piesei infatisand situatia a doi frati care se apropie de varsta de 30 de ani si care in urma unor esecuri amoroase se refugiaza in casa mamei lor. Mama este o vaduva, care in mod paradoxal, este studenta si isi gaseste iubit la facultate.

Acest lucru este de neconceput pentru cei doi frati, care pe langa gelozia unuia fata de celalalt, sunt macinati de existenta iubitului mamei, pe care nu il pot accepta sub nicio forma. Piesa se caracterizeaza prin rasturnari de situatie, fiecare membru al familiei incearcand sa isi marcheze teritoriul, insa cu intelegere si rabdare si cu si mai mult umor, totul se poate rezolva…

Iubitorii de teatru, dar si cei neinitiati inca, sunt invitati sa traiasca senzatii de la cele mai obisnuite pana la cele mai greu de imaginat The Ark Underground, in fiecare joi, de la ora 21.00.

Comments

comments

Lasă un răspuns