Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Jonah Hill si Leonardo DiCaprio impreuna intr-un nou film

Jonah Hill si Leonardo DiCaprio impreuna intr-un nou film

Jonah Hill şi Leonardo DiCaprio vor juca împreună într-un film inspirat din viaţa unui erou real, bodyguardul de la Jocurile Olimpice din Atlanta 1996, Richard Jewel. Conform Huffington Post, cei doi actori au colaborat atât de bine pe platoul de filmare al filmului ”Lupul de pe Wall Street” încât au început să caute un nou proiect la care să lucreze împreună.

Cred că este o poveste atât de impresionantă şi interesantă, bazată pe un ciclu de 24 de ore în care un om devine pe rând erou şi cel mai mare duşman al naţiunii, după care va muri înainte să îşi vadă numele reabilitat” a declarat Jonah Hill despre povestea lui Jewel în cadrul unui interviu acordat în timpul Festivalului de la Santa Barbara.

Întreaga premisă este fascinantă în sine. Trebuie să lucrăm din nou împreună. Atunci când lucrezi cu cineva cu talentul şi viziunea lui, cred că vom realiza ceva unic” a declarat Leo despre colegul său de platou din ”Lupul de pe Wall Street”, Jonah Hill.

Se zvoneşte că Hill îl va interpreta pe Jewel iar DiCaprio pe avocatul acestuia dar va fi şi producător. Povestea bodyguardului este simplă. În timpul Jocurilor Olimpice de la Atlanta din 1996, Jewel a fost privit mai întâi ca un erou pentru că a observat la timp un rucsac suspicios şi a reuşit să evacueze oamenii din calea exploziei (era un rucsac-capcană), după care o fost numit printre suspecţi şi a murit în 2007, când a fost şi exonerat de vină.

Atât Leonardo DiCaprio cât şi Jonah Hill sunt nominalizaţi la premiile Oscar şi vom afla în mai puţin de o lună dacă Leo va primi în sfârşit primul Oscar din cariera sa. Nu putem decât să îi ţinem pumnii şi să aşteptăm până pe 2 martie pentru a afla deznodământul.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus