Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Jose Carreras – concert caritabil la Sala Palatului

Jose Carreras – concert caritabil la Sala Palatului

Concertul sustinut de Jose Carreras la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc pe data de 4 octombrie. Toate incasarile din bilete vor fi folosite pentru ajutarea copiilor din zonele afectate de inundatii din Nordul Moldovei. Concertul Lui Jose Carreras se inscrie astfel in programul „Sponsorizeaza un Copil!” pe care Fundatia Dinu Patriciu il deruleaza de un an.

Tenorul spaniol originar din Catalonia este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti de opera, cariera lui incluzand peste 60 de roluri interpretate pe diferite scene muzicale ale lumii: Milano, New York, Opera din San Francisco, Viena, Londra, Munchen, Chicago, Verona etc.

Pentru actitivatea lui discografica – 150 de inregistrari, 50 de opere complete – Jose Carreras a fost premiat de-a lungul timpului cu numeroase discuri de aur si platina. Alaturi de Placido Domingo si Luciano Pavarotti, el a dobandit faima internationala in cadrul celebrei serii de concerte „Cei trei tenori”, inceputa in 1990 si continuata pana in 2003.

Pe langa activitatea muzicala, Jose Carreras este cunoscut si pentru eforturile lui umanitare. Este fondatorul si presedintele Fundatiei Internationale Jose Carreras pentru lupta impotriva leucemiei, pe care tenorul a fondat-o in 1988, dupa recuperarea lui aproape miraculoasa din cumplita boala.

  • Biletele urmeaza sa fie puse in vanzare in saptamanile urmatoare, in reteaua Diverta si pe www.myticket.ro.
  • Concert organizat de Fundatia Dinu Patriciu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus