Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Karate Kid

Karate Kid

In „Karate Kid”, pustiul de 12 ani Dre Parker (Jaden Smith) ar fi putut deveni cel mai simpatizat baiat din Detroit, dar din cauza mamei lui (Taraji P. Henson) care este detasata cu serviciul, cei doi trebuie sa plece in China.

La inceput, Dre isi face cu greu prieteni, dar reuseste totusi sa infiripe o relatie cu Mei Ying. Simpatia dintre cei doi doi colegi de clasa e reciproca, pana cand diferentele culturale isi spun cuvantul, iar prietenia lor devine imposibila.

Mai mult, Dre reuseste sa-si atraga antipatia lui Cheng, batausul clasei. Dre nu stie prea bine karate, iar aici, in patria kung fu, Cheng va reusi sa-l puna cu usurinta la pamant. Simtindu-se singur intr-o tara straina, Dre nu are niciun prieten pe care sa se bazeze, cu exceptia omului de srviciu, Mr. Han (Jackie Chan). Discretul maestru kung fu, Mr. Han, incepe sa-l antreneze pe Dre, construind astfel o prietenie ce va izbuti sa-l invinga pe Cheng la un campionat de kung fu.

In timp ce Han il invata pe Dre ca arta kung fu nu consta numai in pumni si tehnici de aparare, ci mai mult in maturitate si calm, Dre isi da seama ca scopul lui in viata va fi sa-i puna la respect pe cei violenti.

Rolurile principale din film sunt interpretate de Jaden Smith, Jackie Chan si Taraji P. Henson. Filmul este regizat de Harald Zwart. Productia e asigurata de Jerry Weintraub, Will Smith si Jada Pinkett Smith (parintii lui Jaden Smith), James Lassiter si Ken Stovitz.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus