Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Kate si William, petrecere caritabila de casa noua

Kate si William, petrecere caritabila de casa noua

Kate Middleton şi Prinţul William vor organiza o petrecere caritabilă în noua lor locuinţă, palatul Kensington.http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/11/06/kate-middleton-printul-william.png

Cuplul princiar s-a mutat deja în palatul recent renovat şi urmează să ţină pe 26 noiembrie o petrecere de casă nouă…caritabilă. La eveniment vor cânta Bon Jovi, Taylor Swift, James  Blunt şi Eliza Doolittle. Gala Winter Whites are ca scop strângerea de fonduri pentru o cauză dragă lui Kate şi lui William, Centerpoint, un centru de caritate pentru oamenii străzii.

Este primul an în care Prinţul William va fi amfitrionul Galei Winter Whites, care se organiza în mod tradiţional la Royal Albert Hall. Vor fi disponibile 750 de bilete de acces la eveniment, dintre care 500 se vând cu preţul de 500 de lire iar 250 cu titlul VIP Pass.

În cadrul galei, Prinţul William îi va oferi lui Bon Jovi un premiu onorific, Youth Inspiration Award, pentru munca sa de caritate. Prinţul este mare fan al artistului şi chiar a interpretat un cover după melodia lui, ”Livin on a Prayer”, la nunta verişoarei sale, Zara Phillips.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus