Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Katie Holmes si secretul picioarelor frumoase

Katie Holmes si secretul picioarelor frumoase

Katie Holmes a fost invitata recent la una din cele mai cunoscute emisiuni ale postului american de televiziune ABC, unde vedeta a facut cu adevarat senzatie cu picioarele ei tonifiate si frumoase.

Katie Holmes a fost imbracata cu pantaloni scurti, pantofi cu toc si ciorapi negri cu model si nu s-a ferit nici o clipa sa-si expuna picioarele perfecte, astfel ca a provocat-o pe realizatoarea emisiunei sa o intrebe care sunt secretele ei. Iar Katie Holmes le-a marturisit cu lux de amanunte.

Katie Holmes, care are 34 de ani, a spus ca face yoga, atletism si ca merge foarte des pe bicicleta. In plus aceasta a povestit ca face exercitii de rezistenta la perete.

In mod evident Katie Holmes are o conditie fizica excelenta, o dovada fiind si faptul ca a alergat la maratonul din New York si urmeaza un program riguros de exercitii de rezistenta, de patru ori pe saptamana.

Katie a spus ca pentru picioare cele mai bune sunt exercitiile de wall-sits. "Sprijiniti-va cu spatele de un perete, cu picioarele putin departate, apoi lasati-va usor pe vine, cu spatele lipit de perete si cu picioarele bine infipte pe sol, pana ce coapsele ajung sa fie paralele cu podeaua. Nu va arcuiti spatele si mentineti pozitia cat mai mult posibil, din ce in ce mai mult cu fiecare exercitiu", a povestit Katie,care considera ca aceste exercitii sunt cele mai bune pentru a avea coapse si solduri fine.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus