Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Kick-Ass

Kick-Ass

Scenariul filmului „Kick -Ass” are in prim-plan povestea unui licean care decide sa devina supererou. Dave Lizewski (Aaron Johnson) este un tanar care nu are o viata prea complicata, traieste cu tatal lui, iar la liceu nu se evidentiaza cu nimic deosebit. Singurul lucru special pe care il are este pasiunea pentru benzile desenate. Ele il inspira sa devina Kick-Ass, un supererou fara puteri. Dave isi alcatuieste si o echipa din care fac parte alti asa-zisi supereroi: Hit Girl, interpretata de Chloe Moretz, si Big Daddy, interpretat de Nicolas Cage.

„Kick-Ass” are la baza seria de benzi desenate create de Mark Millar, creatorul benzilor desenate „Wanted”, care au stat la baza filmului cu acelasi nume in care a jucat Angelina Jolie. De asemenea, „Kick-Ass”se bazeaza pe creatiile in materie de benzi desenate ale lui John S. Romita Jr. (cel care a conceput in 1984 seria de jocuri pe calculator cu Hulk).

Din distributia filmului mai fac parte Lyndsy Fonseca (cunoscuta pentru rolurile din serialele „Tanar si nelinistit” si „Cum am cunoscut-o pe mama ta”) si Christopher Mintz-Plasse din comedia „Superbad” (2007). Nicolas Cage a afirmat ca experienta realizarii filmului „Kick Ass” a fost pentru el „un fel de joaca creativa, datorita regiei lui Matthew Vaughn si a dorintei lui de a merge in apele tulburi ale lumii supereroilor”.

De cealalta parte, Matthew Vaughn a declarat ca filmul te face sa te intrebi de ce oamenii nu ajuta alti oameni, iar personajul Dave Lizewski este „un fel de Luke Skywalker „, care in final descopera ca, pentru a ajuta pe cineva, s-ar putea sa fie nevoit sa piarda ceva. Ce anume ar putea pierde poate fi subiectul unei lectii de viata.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus