Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Kim Basinger in razboi cu Vladimir Putin

Kim Basinger in razboi cu Vladimir Putin

Actrita Kim Basinger i-a trimis presedintelui rus Vladimir Putin o scrisoare in care l-a rugat sa elibereze 18 balene tinute in captivitate.

La inceputul lunii august, Kim Basingera fost foarte bucuroasa cand, in urma unei campanii pe care ea a sustinut-o si promovat-o, autoritatile americane au decis sa interzica importul de balene beluga pentru un acvariu din statul Georgia.

Continuand aceasta campanie ecologista, Kim Basinger l-a rugat pe liderul de la Kremlin sa elibereze cele 18 mamifere marine care urmau sa fie exportate in Statele Unite si care sunt in prezent tinute in captivitate.

Am fost incantata cand am aflat ca cele 18 balene beluga care urmau sa fie exportate de la Statia de cercetari stiintifice asupra mamiferelor marine din Utrish catre un acvariu din Statele Unite vor ramane in Rusia si nu vor ajunge in statul meu natal Georgia„, a declarat actrita americana intr-o scrisoare expediata prin intermediul organizatei PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

Balenele ar fi avut o viata deprimanta daca ar fi fost expediate in Georgia pentru a fi expuse in fata publicului. In calitate de sustinatoare convinsa a vietuitoarelor marine, va laud pentru eforturile pe care le depuneti pentru conservarea acestor specii minunate. Acum, cand aceste balene nu vor fi transferate in Statele Unite, va rog sa faceti inca un efort si sa va asigurati ca ele se vor intoarce in ocean, care este casa lor„, a adaugat actrita americana.

Asteptam si noi raspunsul presedinetlui Vladimir Putin!

Kim Basinger a fost una dintre fetele Bond, in „Niciodata sa nu spui niciodata” (1983), unde l-a avut ca partener pe Sean Connery. Cele mai importante roluri din cariera artistei au fost cele din „9 saptamani si jumatate”, „Batman” si „L.A. Confidential” – pentru care a primit premiile Oscar si Globul de Aur.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus