Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Kings Of Leon inregistreaza un nou album

Kings Of Leon inregistreaza un nou album

Trupa americana Kings Of Leon a anuntat, printr-o serie de mesaje postate pe Twitter, ca a intrat in studio pentru a inregistra un nou album, care se doreste a fi continuarea materialului discografic „Only By The Night”, lansat in 2008, informeaza www.nme.com.

Kings of Leon isi tine fanii la curent cu proiectele muzicale prin intermediul tobosarului Nathan Followill, care a trimis cateva mesaje pe Twitter chiar din studioul de inregistrare. Cu putin timp inainte de prima sesiune de inregistrari, din 5 aprilie 2010, Nathan scria ca este „extrem de incantat, dar si putin mahmur”. La sfarsitul sesiunii de inregistrari, a adaugat ca „prima zi (in studio, n.r.) a fost un succes muzical”.

Intr-un alt mesaj postat pe Twitter, doua zile mai tarziu, Nathan Followill a declarat ca trupa „a compus deja cateva piese” care vor fi pe placul fanilor.

Kings of Leon este o trupa americana din Nashville, Tennessee, formata din trei frati – Caleb Followill (vocal principal/ chitara), Nathan Followill (percutie/ backing vocals), Jared Followill (chitara bas/ sintetizator) – si varul lor primar, Matthew Followill (chitara/ backing vocals).

  • Sursa: www.artboom.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus