Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Kylie Minogue din nou in Romania

Kylie Minogue din nou in Romania

Dupa ce a cantat in 1993 pe scena Cerbului de Aur, Kylie MINOGUE poposeste din nou in Romania, de data asta in cadrul unui turneu mondial. Biletele pentru concertul din 17 mai 2008, de la Stadionul Cotroceni (Progresul), se vor pune in vanzare inca din data de 18 decembrie, pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.

Spectacolul face parte din turneul mondial de promovare a albumului „X”, cu care Kylie a revenit pe piata muzicala dupa o pauza de aproape doi ani, impusa de cancerul la san. Se pare ca artista are planuri mari pentru 2008, din moment ce nu a renuntat la turneul KYLIEX2008, nici chiar dupa ce a lesinat in urma unui concert…

Miniona australianca si-a inceput cariera ca actrita, cu un rol in serialul australian „Neighbours”. Dupa succesul primelor doua single-uri, „Locomotion” – care a stationat pe primul loc in topul australian timp de 7 saptamani – si „I Should Be So Lucky” – care a impus-o in topurile din lumea intreaga, Kylie a ales sa se concentreze exclusiv asupra muzicii.

Hituri precum „Where the Wild Roses Grow” (in duet cu Nick CAVE), „Spinning Around”, „Kids” (in duet cu Robbie WILLIAMS), „On a Night Like This”, „Can’t Get You Out of My Head”, „In Your Eyes”, „Love at First Sight”, „Come into My World”, „Slow” sau „I Believe in You”, i-au adus lui Kylie vanzari de peste 40 de milioane de albume, numeroase premii si o pozitie de top in randul celor mai apreciate artiste pop.

  • Biletele costa 70, 95, 130, 200, 400 lei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus